dilluns, 14 de febrer del 2011

Recollida Selectiva


Desde fà ja uns anys pagam, cada any, la recollida selectiva dels fems porta a porta. Però és un servei que segueix sense possar-se en funcionament, llevat de s'Horta i Cas Concos. La resta de nuclis del municipi segueixen esperant que el servei es doní com cal, i mentre seguim amb els contenidors, i amb els caramulls de brutor enterra, enrevoltant els contenidors.

Desde la Federació venim reclamant que es possí en marxa el servei desde fà ja uns anys, a cada reunió amb el batle (i en el seu moment amb la batlessa) ho venim reclamant. La resposta sempre és la mateixa, que és molt car i que la gent tanmateix no hi voldrà colaborar. La nostra argumentació és que es cobra per aquest servei, que si es cobra per ell es tenen els doblers per dur-lo a terme; i que la manera de concenciar als veins és comunicar a partir de quin dia es comencerà a fer la recollida i quins dies són de cada un del tipus de residuú, i a partir d'aquí fer saber que tot hom ha de cumplir amb la norma. No té volta de fulla, creim.

Fà uns anys ens varen convocar a unes reunions, desde la regiduria de medi ambient, per donar-nos les bosses de triatge; en aquestes reunions els veïnats els que manifestafen era que s'havia de possar ja en marxa, que havien de desapareixer els contenidors, que eren un niu de brutor; i en tot aquest temps tot segueix tal qual, no hi ha hagut ni un moviment en aquesta direcció.

El fer la recollida selectiva no és regalar 3 bosses als veïnats, tot hom sap aconseguir 4 cistells per separar els residuos a ca seva; el que demanam a l'Ajuntament que siguí valent i doní una passa endevant, com ja hi ha altres ajuntaments que han fet; i que ho fací ja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada